Zakelijk bestellen

Ben je in bezit van een ondernemingsnummer? Dan is het mogelijk om zakelijk te bestellen bij Kaderspecialist. Maak hiervoor een account aan en stuur een mailtje naar info@kaderspecialist.be. Met een zakelijk account is het mogelijk om te bestellen zonder BTW. Hierdoor is het niet meer nodig om deze terug te vragen. Wilt u grote aantallen of een maatwerk kader bestellen? Stuur ons dan een mail via het contactformulier voor een offerte op maat.

BTW Vrij bestellen

Om BTW vrij te bestellen willen wij u vragen om een account aan te maken en ons vervolgens een mailtje te sturen. Wij zullen dan het BTW nummer (ofwel het ondernemingsnummer) controleren en bij goedkeuring het account omzetten naar zakelijk. Daarna zullen alle prijzen worden aangepast naar exclusief BTW.

Grote aantallen bestellen

Bent u van plan om een groot aantal lijsten te bestellen voor uw bedrijf? Stuur dan even een mailtje naar info@kaderspecialist.be voor een offerte op maat. Vermeld hierbij het model of de modellen waar u in geïnteresseerd bent, de gewenste maten en de aantallen die u nodig heeft.

Maatwerk kaders

Wilt u een kader op maat laten maken kijk dan eerst op onze selectie Kaders op Maat. Zit hier niet bij wat u zoekt, bijvoorbeeld omdat u graag een kader met steun wilt of een ander model. Stuur ons dan een mailtje met de wensen naar info@kaderspecialist.be. Wij komen dan bij u terug met een offerte op maat.