Basic

De Basic serie is ons dunste en goedkoopste aluminium fotokader. Deze serie heeft een lijstrand van 9mm, maar is toch stevig genoeg voor een groot fotokader de Basic Aluminium Fotokaders zijn te bestellen tot 70 x 100. Al onze Fotokaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten.  

Producten 1-36 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aluminium wissellijst M135 Budget Line mat zilver
    Vanaf:
    € 10,45
  2. aluminium wissellijst M135 Budget Line mat zwart
    Vanaf:
    € 10,95

Producten 1-36 van 64

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Budget serie wordt vanaf 50 x 60 cm met ophanghaken geleverd. De kleinere kaders kunnen aan de ophangogen opgehangen worden. Deze serie wordt daarnaast standaard met Helder – floatglas van 2 mm dik geleverd. Op aanvraag is het ook mogelijk om hier andere glassoorten in te plaatsen. Mail hiervoor naar info@kaderspecialist.be.

Al onze kaders worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout en worden voorzien van een 3,0 mm dik MDF achterwand. Door het universele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwisselen. Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheden om bij al onze kaders maatwerk aan te bieden. Zoekt u een specifieke afmeting of wilt u kaders met extra ophanghaken of steun dan is dit mogelijk. Neem dan even contact op via ons contactformulier.

Goedkope Fotokaders Online Kopen

Alle kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle lijsten leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.