Ruim assortiment fotokaders

Wilt u uw herinneringen ook graag speciaal maken? Een fotokader kan een leuke toevoeging zijn aan uw foto herinneringen, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met uw interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd mogelijk om een bijpassend kader te vinden. Bij de Kaderspecialist kunnen wij altijd de passende lijst produceren, wij maken deze namelijk voor u op maat en bieden verschillende soorten en kleuren lijsten aan. Wanneer u een mooi passend fotokader uitzoekt, komen uw foto’s, kunst of artwork helemaal tot hun recht.

Wie zijn wij?

Wij zijn uw specialist in het vervaardigen van diverse soorten kaders. Wij houden van een persoonlijke benadering en combineren dit met ons vakmanschap en onze ervaring. In ons assortiment zitten standaard fotokader maten van 13x18 cm tot en met 84x118,8 cm. Het is daarnaast ook mogelijk om een kader op maat te laten maken, wij produceren onze fotokaders namelijk zelf. Wanneer u een fotokader besteld, wordt deze binnen 2 a 3 dagen geleverd. Wanneer u een bestelling plaatst vanaf €100 zijn de bezorgkosten gratis. Als u een speciale kleur zoekt of een fotokader op maat wenst, kunt u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Neem contact op

 

Ons assortiment

Wij hebben diverse fotokaders in ons assortiment. Allereerst bieden wij vier verschillende soorten lijsten: aluminium kaders, houten kaders, baklijsten en passe-partouts. Wij gebruiken daarnaast diverse glassoorten waaruit gekozen kan worden voor de mooie afwerking.

Wanneer u kiest voor een aluminium of houten fotokader, zijn hier verschillende kleuren en profielen mogelijk. Doordat wij de kaders zelf produceren kunnen deze worden aangepast naar uw wensen. Het is zowel mogelijk om een kader in de breedte als in de lengte te fixeren aan uw muur. Een baklijst of zwevende lijst is bedoeld voor het inlijsten van linnen, katoenen of canvas doeken. Door gebruik van een van onze passe-partouts komen uw kunstwerken of foto’s nog mooier uit in een kader. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij een fotokader bieden van hoge kwaliteit.