Baklijsten

Zwevende lijsten of baklijsten zijn ontwikkeld voor het inlijsten van canvas, linnen, katoen doeken. Tevens kunnen de zwevende lijsten of baklijsten ook gebruikt worden voor inlijsting van houten panelen of bedrukt plexiglas en aluminium. De doeken kunnen door middel van een montageset vastgemaakt worden aan de profielen.

Elke Kaderspecialist baklijst wordt door ons zelf gemaakt met de hoogste mogelijk zorg en nauwkeurigheid. Hierdoor kunnen wij naast de standaard maten ook kaders op maat leveren. Een eigen productie geeft ons ook de mogelijkheid om snel te leveren. Wij leveren al onze kaders en baklijsten binnen 2 tot 3 dagen. Zo hoef je nooit lang te wachten tot dat jouw lijst binnen is!

Bij grotere bestellingen kunnen wij een u een korting aanbieden. Vraag een offerte aan, om na te gaan hoeveel jij kwijt bent!

Belangrijk om te weten: 

Elke baklijst wordt 5mm groter gezaagd dan de opgegeven maat. Een lijst 50x70cm is daadwerkelijk 51x71cm. Zo is je lijst altijd passend en hoef je je geen zorgen te maken dat de baklijst te klein is voor je canvas.

Alle baklijsten groter dan 70x100 worden ongemonteerd geleverd en kunnen makkelijk zelf in elkaar gezet worden door middel van een vlinderverbinding.

Wij kunnen baklijsten tot en met 170 centimeter opsturen!