Robuust

Robuust houten fotokader is een model kader met een vlakke rand van 39mm. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inkaderen van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwisselen.

Producten 1-36 van 941

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. M260 Blank ongelakt
  Vanaf:
  € 21,95
 2. M2606 Kersen
  Vanaf:
  € 24,45
 3. M2607 Koloniaal
  Vanaf:
  € 24,45
 4. M2602 Zwart ingewassen
  Vanaf:
  € 24,45
 5. M2601 Licht ingewassen
  Vanaf:
  € 24,45

Producten 1-36 van 941

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Liever een smallere rand? Ga dan voor de Rustic serie, deze serie heeft een vlakke rand van 15 mm. De Rustic kaders zijn geschikt voor kaders tot en met 50x70 cm. Voor grotere kaders kunt u het beste kiezen voor Gallery of Nuance.

De maten van onze kaders zijn de glasmaten, dit betekend dus dat u het formaat van de foto of passe-partout als maat kunt gebruiken voor uw bestelling. Bekijk voor alle tips met betrekking tot het bestellen van een fotokader onze Kader Keuze hulp.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem. 

Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheden om bij al onze kaders maatwerk aan te bieden. Zoekt u een specifieke afmeting of wilt u kaders met extra ophanghaken of steun dan is dit mogelijk. Neem dan even contact op via ons contactformulier.

Robuust Houten Kader Online Bestellen

De Robuust kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle kaders leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.