Houten kaders

Kaderspecialist heeft een uitgebreid assortiment houten kaders in profielen of kleuren. Alle kaders worden door een ervaren team geproduceerd. Onze team beschikt over jarenlang ervaring en vakmanschap waarbij wij u kunnen garanderen dat de houten fotokaders met zorg zijn gemaakt. Een eigen productie geeft ons de mogelijkheid om de kaders aan te passen naar uw wensen. Alle houten fotokaders kunnen wij leveren in aangepaste formatten en uitvoering. 

Producten 1-36 van 8115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 8115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten kaders kunnen geleverd worden in combinatie met vijf verschillende glassoorten: 2mm helder glas, 2mm eenzijdig ontspiegeld glas, 2mm museum glas 70%, 2mm preservation helder 99% en 1mm polystyreen.

De houten fotokaders zijn zowel in de lengte als in de breedte te fixeren aan de muren. Kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem

De houten fotokaders van Kaderspecialist hebben allen een korte levertijd. Binnen 2 tot 3 werkdagen kan jij jouw foto's al inkaderen in de prachtige kader die je hebt besteld. Tegenwoordig is fotograveren de normaalste zaak van de wereld en is een grote groep mensen hier dagelijks mee bezig. Dan wil je toch ook dat jouw foto's te bezichtigen zijn in een fotokader.