Houten fotokaders Elite

Elite houten fotokader

Elite houten fotokader is een is een luxe fotokader met een gevlochten look. Het elite model is bewerkt met een fineerlaag. Het model een een gevlochten profiel rand van 30mm. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universiele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud van de fotolijst in een handomdraai verwissellen.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Elite Houten Fotokader - Oud Zwart
  Vanaf:

  € 30,79
 2. Elite Houten Fotokader - Zilver
  Vanaf:

  € 40,95
 3. Elite Houten Fotokader - Goud
  Vanaf:

  € 40,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elite houten fotokader

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm lijsten kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem. De rustic modellen kunnen tot 50x70cm vervaardigd worden voor een groter fotolijst kunt u kiezen voor de modellen Gallery, Nuance of Robuust

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of lijsten op maat aan te bieden. Zoekt u een rare afmeting of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.