Deluxe

Deluxe aluminium fotokader is een model met een kleine facetrandje en een lijstrand van 10mm. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universiele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwissellen.

Producten 1-36 van 939

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 939

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Fotolijsten tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere fotolijst wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of fotokaders op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.

Bekijk hieronder het assortiment van de Deluxe aluminium fotolijst. Selecteer links de afmetingen van de fotolijst waar jij naar op zoek bent.