Kaders op Maat

Doordat wij alle kaders na bestelling zelf produceren hebben we de mogelijkheid om uw kader op maat te maken. Alle kaders kunnen wij op maat voor u maken. De kaders zijn zowel in de lengte als de breedte aan de muur te bevestigen. Fotokaders tot 40x40 cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van een driepunts ophangsysteem.

Kaderspecialist heeft een uitgebreid assortiment aan fotokaders in profielen en kleuren. Een eigen productie geeft ons de mogelijkheid om de kaders op maat te maken en naar uw wensen. Alle kaders kunnen wij leveren in aangepaste formaten en uitvoeringen. 

Hoe bestel ik een fotokader op maat?

Voordat u een kader op maat besteld is het belangrijk om te weten dat wij werken met glasmaten of ook wel binnenmaat genoemd. Geef dus de maat op van de binnenkant van het kader en niet de buitenmaten. Als eerst kiest u de Afmetingen, hier is het belangrijk dat het uiteindelijke kader binnen deze maten passen. Wilt u bijvoorbeeld een kader met glasmaat 30 x 60 cm dan kiest u hier 50 x 70 cm. In het laatste invoerveld kunt u dan 30 x 60 invullen.

Nadat u de afmetingen heeft ingevoerd kunt u het type glas aangeven. U kunt kiezen uit vijf soorten voorzetplaten: helder glas, eenzijdig ontspiegeld glas, museum glas 70%, preservation helder 99% en polystyreen. Voor meer informatie over welk glas past bij uw wensen kunt u het beste kijken bij: onze uitleg over Glassoorten

Daarna kunt u de kleur ingeven. Dit is het moment dat hij ook de prijs voor u zal berekenen. Hij bekijkt de prijs dus pas bij het invullen van de kleur.

Tot slot vult u de daadwerkelijke maten in die u graag zou willen bij Binnenmaat in cm (Breedte x lengte). Het is hier belangrijk om te onthouden dat het om de binnenmaat gaat en dat u zowel een breedte als lengte maat invoert. Daarnaast is het belangrijk dat deze past binnen de geselecteerde afmetingen anders is het voor ons helaas niet mogelijk om het kader te produceren.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Deluxe Aluminium Kader Op Maat Gemaakt
    € 17,94
  2. Rustic Houten Kader Op maat Gemaakt
    € 17,94
  3. Gallery Houten Kader Op maat Gemaakt
    € 19,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren