Duo

De Duo houten fotokader is een model fotokader met een tweekleurige rand van 20mm breed. De houten kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inkaderen van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwisselen. Deze kaders zijn te bestellen tot 50x70 cm voor een grotere kader kunt u kiezen voor de modellen GalleryNuance of Robuust.

De maten van onze kaders zijn de glasmaten, dit betekend dus dat u het formaat van de foto of passe-partout als maat kunt gebruiken voor uw bestelling. Bekijk voor alle tips met betrekking tot het bestellen van een fotokader onze Kader Keuze hulp.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem. 

Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheden om bij al onze kaders maatwerk aan te bieden. Zoekt u een specifieke afmeting of wilt u kaders met extra ophanghaken of steun dan is dit mogelijk. Neem dan even contact op via ons contactformulier.

Duo Houten Kader Online Bestellen

Alle kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle kaders leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Duo houten kader wit-naturel
  Vanaf:
  € 24,95
 2. Duo houten kader zwart-naturel
  Vanaf:
  € 24,95
 3. Duo houten kader zwart-bruin
  Vanaf:
  € 24,95
 4. Duo houten kader groen-naturel
  Vanaf:
  € 24,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren