Grande

De Grande 3D houten baklijst is verkrijgbaar in het wart en blank inn standaard formaten, afwijkend formaten zijn ook mogelijk. De Grande model is een grote fotokader en heeft een vlakke rand van 10mm en een trapje van 3mm. Het trapje vergemakkelijk het fixeren van de doeken aan de lijst. Grote baklijsten groter dan 70x100 leveren wij ongemonteerd met een vlinderverbinding. De baklijsten zijn echter zeer gemakkelijk te monteren.

Producten 1-36 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Baklijsten worden ook wel zwevende kaders genoemd en zijn geschikt voor het inlijsten van gespannen doeken van katoen, linnen of canvas. Het Grande model is extra verdiept waardoor deze geschikt voor extra  dikke doeken. De doeken moeten wel gespannen zijn op een houten of aluminium frame. De doeken moeten via de voorzijde in de baklijsten geleged worden en daarna aan de achterzijde bevestigd te worden. U kunt hiervoor onze montageset voor gebruiken of standaard schroeven.

Let op: Onze baklijsten worden 1cm groter gezaagd dus rondom 5mm dan de opgegeven maat. 30 x 40 cm wordt dus 31 x 41 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.