Spiegels

Spiegels kunnen een ruimte optisch groter maken, daarnaast geven ze extra sfeer. In sommige gevallen kan een spiegel ook wat meer licht in de kamer brengen door de lichtwerking. Wij maken onze spiegels altijd met kader. Wij hebben Aluminium-, hout- en polystyreen kaders. Onze spiegels zijn geschikt voor elke ruimte.

Verschillende soorten spiegels

Alle spiegels bij Kaderspecialist worden wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium, hout of poystyreen. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere wandspiegel wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

Spiegels met Aluminium Kader

Onze aluminium spiegels maken wij met hoogwaardig aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in 3 varianten, Deluxe, Deluxe met Houtlook en Brushed.

De Deluxe aluminium spiegels hebben een aluminium kader van 10 mm, hiermee zijn ze het dunste. Het model Deluxe aluminium Houtlook heeft een zelfde kader, maar hier wordt een dun fineerlaagje op gedaan waardoor het lijkt alsof ze gemaakt zijn van hout. Het voordeel van deze kaders ten opzichte van houten kaders is dat de kaderrand dunner is dan die van onze spiegels met houten kader. Het Brushed profiel heeft een kader van 23 mm, daarmee is dit het breedste van ons aluminium assortiment.

Spiegels met Houten Kader

Onze houten spiegels maken wij met hoogwaardig hout. Ze zijn verkrijgbaar in 6 varianten; Rustic, Gallery, Robuust Bold, Elite en Duo. Houten spiegels kunnen een kamer een warmer gevoel geven.

De Rustic spiegels hebben een houten kader van 15 mm. De Gallery serie heeft een kader van 20 mm. De Robuust is ons breedste model met een kader van 39 mm, daarmee zijn ze het breedste uit ons assortiment. De Bold hebben een halfrond kader van 30 mm. De Elite serie heeft een gevlochten kader van 30mm. Het model Duo is eigenlijk zoals de naam het zegt een combinatie van twee kleuren kaders. Deze kaders hebben een kaderrand van 20 mm.

Spiegels met Polystyreen Kader

Onze kunststof spiegels zijn gemaakt van hoogwaardig Polystyreen. Ze kunnen erg lijken op houten kaders. Wij hebben ze in 7 varianten: Petit, Intense, Profound, Ornament, Stripe, Structured en Barok.

De Petit Spiegels zijn onze budget spiegels en hebben een vlakke kunststof kader van 25 mm breed en 12mm diep. De Intense serie heeft een kader van 50 mm breed en 17 mm diep. Het Profound model heeft een kader van 60 mm breed en 30 mm diep, deze spiegels hebben een houten uiterlijk.. De Ornament serie heeft een kader van 65 mm breed en 30 mm diep. De Stripe serie heeft een gestreept kader van 80 mm breed en 20 mm diep. De Structured serie heeft een kader van 90 mm breed en 20mm diep. De Barok serie heeft een kaderrand van 90 mm breed en 45 mm diep.

Het is belangrijk om te weten: dat de maten van de aluminium en houten spiegels de binnenmaten zijn. Bij deze spiegels komen dus een paar centimeter bij voor het kader. Bij de spiegels met polystyreen kader zijn de maten wel aan de buitenkant gemeten.

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of wandspiegels op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw spiegel met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers geven u graag advies of een offerte op maat.

Wandspiegel Online Bestellen

Alle spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij je bestelling leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat al onze producten op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.

Producten 1-12 van 75

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxe Spiegel met Barok Kader - Oud Brons
  Vanaf:
  € 103,95
 2. Rustic Spiegel met Vlakke Houten Kader - Koloniaal
  Vanaf:
  € 12,49
 3. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Mat Champagne
  Vanaf:
  € 12,49
 4. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Mat Zilver
  Vanaf:
  € 12,49
 5. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Wit
  Vanaf:
  € 12,49
 6. Deluxe Spiegel met Kader Aluminium Kader - Mat Zwart
  Vanaf:
  € 12,49
 7. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Mat Goud
  Vanaf:
  € 12,49

Producten 1-12 van 75

per pagina
Van hoog naar laag sorteren