Spiegels

Alle spiegels bij Kaderspecialist worden wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere fotolijst wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De aluminium spiegels zijn verkrijgbaar in 3 varianten, Deluxe, Deluxe met Houtlook en Brushed.

De Deluxe aluminium spiegels hebben een klein facetrandje en een aluminium lijstrand van 10mm. De Deluxe aluminium Houtlook spiegels hebben een klein facetrandje en een aluminium lijstrand van 10mm. Daarnaast zijn ze voorzien van een dun fineerlaagje waardoor het lijkt alsof deze lijsten gemaakt zijn van hout. De Brushed aluminium spiegels hebben een lijstrand van 23 mm.

De houten spiegels zijn verkrijgbaar in 4 varianten; Rustic, Gallery, Robuust en Bold.

De Rustic spiegels hebben een houten lijstrand van 15 mm. De Gallery hebben een lijstrand van 20 mm. De Robuust hebben een lijstrand van 39 mm. De Bold hebben een halfronde lijstrand van 30 mm.

Het is belangrijk om te weten: dat de maten van de spiegels de binnenmaten zijn. Bij alle spiegels komen dus een paar centimeter bij voor de lijstrand.

Alle Kaderspecialist kaders worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere wandspiegel wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of wandspiegels op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw spiegel met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.

Wandspiegel Online Bestellen

Alle spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle spiegels leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle spiegels op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.

Producten 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 49

per pagina
Van hoog naar laag sorteren