Imperial

Imperial aluminium fotokader is een model met een vlakke rand en een lijstrand van 10mm. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universiele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwissellen.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm lijsten kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of wissellijsten op maat aan te bieden. Zoekt u een grote fotokader of een met een rare afmeting of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk. Kaders kopen doe je dus bij de Kaderspecialist!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. M109 Mat zilver voorzijde
  Vanaf:
  € 11,95
 2. M109 Mat champagne voorzijde wissellijst
  Vanaf:
  € 14,45
 3. M109 Mat goud voorzijde
  Vanaf:
  € 14,45
 4. m109 mat zwart voorzijde wissellijst
  Vanaf:
  € 14,45
 5. Alu wissellijst M109 wit voorzijde
  Vanaf:
  € 14,45

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren