Houtlook

De Houtlook fotokaders hebben een vlakke rand en een lijstrand van 10 mm. Doordat deze kaders zijn voorzien van een dun fineerlaagje krijgen deze kaders een echt houten uiterlijk. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwisselen.

Het voordeel van de Aluminium kaders met een houtlook is dat we bij de aluminium kaders een dunnere lijstrand kunnen realiseren. Dus wilt u een dun kader met een echt houten uiterlijk? Dan zijn de Houtlook Fotokaders de juiste keuze.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterwand en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm lijsten kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of wissellijsten op maat aan te bieden. Zoekt u een grote fotokader of een met een specifieke afmetingen of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk. Kaders kopen doe je dus bij de Kaderspecialist!

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Imperial Aluminium kader - Houtlook - Beuken
  Vanaf:
  € 16,45
 2. Imperial Aluminium kader - Houtlook - Kersen
  Vanaf:
  € 16,45
 3. Imperial Aluminium kader - Houtlook - Natuur Eik
  Vanaf:
  € 16,45
 4. Imperial Aluminium kader - Houtlook - Walnoot
  Vanaf:
  € 16,45
 5. Imperial Aluminium kader - Houtlook - Wit Eik
  Vanaf:
  € 16,45

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren