Imperial Houtlook Spiegels

De Imperial aluminium houtlook spiegels zijn onze spiegels met klein facetrandje en een aluminium kader van 10mm. Het kader is voorzien van een dun fineerlaagje waardoor hij een echt houten look krijgt. Spiegels kunnen de ruimte optisch groter maken, daarnaast geven ze extra sfeer. In sommige gevallen kan een spiegel ook wat meer licht in de kamer brengen door de lichtwerking.

Het is belangrijk om te weten: dat de maten van de spiegels de binnenmaten zijn. Bij alle spiegels komen dus een paar centimeter bij voor de rand.

Producten 1-36 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere spiegel wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of spiegels op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw spiegel met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.

Imperial Aluminium Spiegel Online Bestellen

Alle spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle spiegels leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle spiegels op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.

Liever een andere spiegel?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan spiegels. Bekijk al onze spiegels. Of wilt u een bijpassend fotokader bestellen? De Imperial fotokaders zijn hier te bestellen.