Deluxe Spiegels

De Deluxe aluminium spiegels zijn onze spiegels met klein facetrandje en een aluminium lijstrand van 10mm. Spiegels kunnen de ruimte optisch groter maken, daarnaast geven ze extra sfeer. In sommige gevallen kan een spiegel ook wat meer licht in de kamer brengen door de lichtwerking.

Het is belangrijk om te weten: dat de maten van de spiegels de binnenmaten zijn. Bij alle spiegels komen dus een paar centimeter bij voor de lijstrand.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere fotolijst wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of spiegels op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw spiegel met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.

Deluxe Aluminium Spiegel Online Bestellen

Alle spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle spiegels leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle spiegels op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.

Liever een andere spiegel?

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan spiegels. Bekijk al onze aluminium spiegels. Of wilt u een bijbehorende fotolijst bestellen? De Deluxe fotokaders zijn hier te bestellen.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Wit
  Vanaf:
  € 12,95
 2. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Mat Goud
  Vanaf:
  € 12,95
 3. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Mat Champagne
  Vanaf:
  € 12,95
 4. Deluxe Spiegel met Luxe Aluminium Kader - Mat Zilver
  Vanaf:
  € 12,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren