Spiegels met Aluminium Kader

De aluminium spiegels zijn verkrijgbaar in 3 varianten, Deluxe spiegels, Deluxe Spiegels met Houtlook en Brushed Spiegels. Spiegels kunnen de ruimte optisch groter maken, daarnaast geven ze extra sfeer. In sommige gevallen kan een spiegel ook wat meer licht in de kamer brengen door de lichtwerking.

Producten 1-36 van 190

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 190

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Deluxe aluminium spiegels hebben een klein facetrandje en een aluminium lijstrand van 10mm.

De Deluxe aluminium Houtlook spiegels hebben een klein facetrandje en een aluminium lijstrand van 10mm. Daarnaast zijn ze voorzien van een dun fineerlaagje waardoor het lijkt alsof deze lijsten gemaakt zijn van hout.

De Brushed aluminium spiegels hebben een lijstrand van 23 mm.

Het is belangrijk om te weten: dat de maten van de spiegels de binnenmaten zijn. Bij alle spiegels komen dus een paar centimeter bij voor de lijstrand.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere fotolijst wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of spiegels op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw spiegel met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.

Aluminium Spiegel Online Bestellen

Alle spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle spiegels leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle spiegels op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.