Spiegels met Aluminium Kader

De aluminium spiegels van Kaderspecialist zijn verkrijgbaar in 3 varianten, Imperial spiegels, Deluxe Spiegels met Houtlook en Brushed Spiegels. Spiegels kunnen de ruimte optisch groter maken, daarnaast geven ze extra sfeer. In sommige gevallen kan een spiegel ook wat meer licht in de kamer brengen door de lichtwerking.

Producten 1-36 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 80

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten Aluminium spiegels

Kaderspecialist levert drie soorten aluminium spiegels in diverse maten:

Wij leveren spiegels in alle maten. Staat uw maat niet tussen ons standaard aanbod kunnen wij aluminium spiegels op maat maken. Neem voor uw aluminium spiegel op maat contact op met info@kaderspecialist.be.

Fabricage en montage

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. Spiegels tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Een grotere fotolijst wordt voorzien van een 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of spiegels op maat aan te bieden. Zoekt u een andere afmeting of wilt u uw spiegel met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.

Binnenmaten van de spiegel

Het is belangrijk om te weten: dat de maten van de spiegels de binnenmaten zijn. Bij alle spiegels komen dus een paar centimeter bij voor de lijstrand. Houdt daarom bij het opmeten van de plek waar uw spiegel komt te hangen rekening mee dat lijstmaat nog bij het spiegelglas formaat komt.

Spiegels en fotokaders in dezelfde style

Altijd al een mooie fotowand willen hebben met een bijpassende spiegel in dezelfde stijl? Dat kan bij Kaderspecialist. Doordat wij zelf fotokaders en spiegels maken kunt u bij ons fotokaders van aluminium en spiegels in dezelfde soort lijst bestellen.

Aluminium Spiegel Online Bestellen

Alle spiegels, ook de standaard maten, worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland, hierdoor kunnen wij alle spiegels leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle spiegels op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.