Slim Houten Baklijst - Blank Ongelakt - 18 x 24cm

Deze baklijst 18 x 24cm heeft een vlak profiel van 10 mm en een klein trapje. Dit kader is geschikt voor canvasdoeken en schilderijen van 18 x 24cm
€ 14,95
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

De Slim Houten Baklijst Blank Ongelakt - 18 x 24cm is verkrijgbaar in alle standaard maten vanaf 18x24 cm tot en met 100x120 cm. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk.

Baklijsten of zwevende kaders zijn ontwikkeld voor het inkaderen van bijvoorbeeld canvasdoeken of schilderijen. De doeken kunnen worden bevestigd door middel van een montageset, welke eenvoudig bij te bestellen is. Baklijsten groter dan 70x100 cm worden ongemonteerd geleverd en kunnen eenvoudig gemonteerd worden door middel van een vlinderverbinding.

Let op: Onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 x 50 cm wordt dan een 51 x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering op te vangen.

De Slim baklijsten heeft een vlak kader van 10 mm en een trapje van 3 mm aan de binnenkant. Het trapje hebben wij ontwikkeld om het bevestigen van de canasdoeken of schilderijen te vergemakkelijken.

Blank Ongelakt zegt het eigenlijk al, maar deze kaders zijn erg geschikt voor als je een natuurlijk kader wilt of als je ze zelf nog wilt schilderen in een specifieke kleur. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de kleur te behouden en zo een mooie naturel houten kader te over te houden.