Rustic Houten Fotokader - Vergrijsd - 10x15 cm - Polystyreen - Ontspiegeld Kunstglas

Houten Fotokader van met een vlak kader van 15 mm. Dit kader is uitgevoerd met Polystyreen - Ontspiegeld Kunstglas en is geschikt voor foto's van 10x15 cm.
€ 10,45
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

Het Rustic Houten Fotokader heeft een vergrijsd vlakke kaderrand van 15 mm. Dit kader is uitgevoerd met Polystyreen - Ontspiegeld Kunstglas.

Onze fotokaders zijn geschikt voor het inkaderen van foto's, artwork, diamont painting of andere items. Deze kaders hebben een zogenaamd backloader systeem. Dit houdt in dat ze eenvoudig aan de achterzijde zijn te openen via de draaiveren om je werk in te kaderen. De wisselkaders zijn zowel in de lengte als in de breedte aan de muur te bevestigen. Kaders tot 40 x 40 cm kunnen aan de draaiveren worden opgehangen. Grotere formaten worden voorzien van een driepunts ophangsysteem.

p>Al onze kaders worden op bestelling gemaakt, hierdoor is retourneren helaas niet mogelijk.

Onze fotokaders zijn ook erg geschikt voor het inkaderen van puzzels.

Dit kader van 10x15 cm is uitgevoerd met Polystyreen, dit is een kunstglas uitgevoerd met een anti reflex coating. Deze coating voorkomt verveldende reflecties. Voor een uitgebreid overzicht van al onze typen glas verwijzen we je graag door naar onze informatie pagina over glas soorten.

Fotokader op maat bestellen?

Wij kunnen alle fotokader op maat maken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Dit kan eenvoudig via info@kaderspecialist.be. Heb je eerst wat meer advies nodig of heb je specifieke wensen? Onze medewerkers kunnen je altijd helpen met het juiste advies.

Kenmerken:

  • Geschikt voor Foto's, Posters, Puzzels, diamond painting of ander werk
  • Kaderkleur: Vergrijsd
  • Breedte Kader: 15 mm
  • Materiaal Kader: Hout
  • Glasmaat: 10x15 cm
  • Uitgevoerd met: Polystyreen - Ontspiegeld Kunstglas
  • Zowel in de lengte als de breedte op te hangen
  • Tot 40x40 cm op te hangen aan draaiveren, daarboven voorzien van een driepunts ophangsysteem