Posters

Ben je op zoek naar een poster voor aan de muur? Bekijk dan hieronder ons uitgebreide poster assortiment. Verkrijgbaar in verschillende maten. Al onze posters zijn voorzien van een Rustic Houten Kader. De Rustic Houten kaders hebben een lijstrand van 15 mm. De posters zijn verkrijgbaar met wit, zwart of grijze passe-partout, maar natuurlijk ook zonder.

Let op: De maten die wij voeren zijn de binnenmaat. Dus poster plus passe-partout.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigen productie

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm lijsten kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem.

Liever een poster met een van onze andere kaders? Stuur een mailtje naar info@kaderspecialist.be en vraag naar de mogelijkheden.

Dieren posters

Wij hebben posters van verschillende dieren in de natuur, zoals een schildpad, een tijger, een cheetah, een leeuw nijlpaarden en olifanten.  

Dieren posters met kader Kopen

Al onze posters worden op bestelling voor u gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen wij alle posters in 2 a 3 werkdagen leveren. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat wij alle posters op bestelling maken is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.