Platinum Aluminium Fotokader - Mat Zilver

Platinum Aluminium kader met een halfronde mat zilver kader van 10 mm. Leverbaar in de volgende uitvoeringen: Standaard glas, Anti Reflex-glas, Museumglas 70% UV-werend, Preservation glas 99% UV-werend en Polystyreen.
€ 11,95

Verpakkingsinformatie

  • Leveringen binnen 2-3 dagen
  • Vanaf € 100 gratis levering

Het platinum aluminium fotokader heeft een mat zilver halfronde kaderrand van 10 mm.

Onze fotokaders zijn geschikt voor het inkaderen van foto's, artwork, diamont painting of andere items. Deze kaders hebben een zogenaamd backloader systeem. Dit houdt in dat ze eenvoudig aan de achterzijde zijn te openen via de draaiveren om je werk in te kaderen. De wisselkaders zijn zowel in de lengte als in de breedte aan de muur te bevestigen. Kaders tot 40 x 40 cm kunnen aan de draaiveren worden opgehangen. Grotere formaten worden voorzien van een driepunts ophangsysteem.

Al onze kaders worden op bestelling gemaakt, hierdoor is retourneren helaas niet mogelijk.

Onze fotokaders zijn ook erg geschikt voor het inkaderen van puzzels. Voor het op de juiste manier inkaderen van een puzzel kun je het beste even kijken op onze Puzzel Kaders pagina.

Typen Glas

Al onze kaders worden voorzien van een voorzetplaat. Bij het bestellen is het mogelijk zelf een glassoort te kiezen. Hiervoor kun je kiezen uit de volgende soorten: helder floatglas, eenzijdig ontspiegeld glas, museum glas 70%, preservation helder 99% en Polystyreen. Helder floatglas is onze voordelige keuze. Echter raden wij Polystyreen altijd aan voor de grotere kaders, omdat deze minder breekbaar zijn. Wil je weerspiegelingen voorkomen dan is ons eenzijdig ontspiegeld glas (ook wel AR genoemd) de juiste keuze. Ons Preservation glas is het beste geschikt voor het inkaderen van werk waarva nde kleur niet mag vervagen, de 99% UV-wering zorgt ervoor dat al het werk mooi en goed blijft. Museumglas adviseren wij voor het tentoonstellen van werk. Voor een uitgebreid overzicht van al onze typen glas verwijzen we je graag door naar onze informatie pagina over glas soorten.

Het Platinum Aluminium kader heeft een Halfronde mat zilver Aluminium kader van 10 mm breed.

Fotokader op maat bestellen?

Wij kunnen alle fotokader op maat maken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Dit kan eenvoudig via info@kaderspecialist.be. Heb je eerst wat meer advies nodig of heb je specifieke wensen? Onze medewerkers kunnen je altijd helpen met het juiste advies.

Kanmerken: