Passe-Partouts op Maat

Wij hebben een basispakket passe-partouts samengesteld in 7 kleuren en 26 standaardformaten. Onze passe-partouts zijn uitstekend geschikt voor het aanpassen van een afwijkend formaat poster naar een standaardformaat en het dient natuurlijk ter verfraaiing van uw inlijsting.

Daarnaast mogen sommige werken niet direct tegen glas worden ingelijst, omdat anders zogenaamde Newtonringen kunnen ontstaan. Een passe-partout lost dit probleem goed op.

De collectie passe-partouts van Crescent bestaat uit meer dan 600 kleuren in papieren, suède of linnen uitvoering. Ze zijn volledig samengesteld uit zuurvrije, met calciumcarbonaat gebufferde materialen. Deze samenstelling vertraagt de verkleuring van uw inlijsting veroorzaakt door de houtvezel in het papier.

De voorzijde van deze decoratieve passe-patouts hebben een hoge kleurvastheid. De zuurvrije witte kern is gemaakt van alpha cellulose en hout- en chloorvrij gebufferd. De achterijde is gemaakt van hoogwaaardig zuurvrij papier en verkrijgbaar in diverse kwaliteiten.

 • Crescent Whitecore basics (SRM-nrs): zuurvrij, voorzien van blijvend/witte kern; 1,4 mm dik.
 • Crescent Regular Matboard: zuurvrij, voorzien van crèmekleurige kern; 1,4 mm dik.
 • Crescent Blackcore: zuurvrij, voorzien van zwarte kern; 1,4 mm dik.

Let op: van de Moorman passe-partouts en oversized vellen van Crescent passe-partouts karton zijn de prijzen op aanvraag.


Wij bevelen deze materialen aan bij het inlijsten van posters, schilderijen en andere kunst, foto's, ongelimiteerde oplagen en voor algemene presentatiedoeleinden.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Passe-partout Grijs - Op maat
  Vanaf:
  € 9,95
 2. Passe-partout Zwart - Op Maat
  Vanaf:
  € 9,95
 3. Passe Partout Super Wit - Op maat
  Vanaf:
  € 9,95
 4. Passe-partout Wit - Op maat
  Vanaf:
  € 9,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren