Passe Partout Creme - Standaard maten

Een passe-partout in de kleur creme met een witte kern. Passe-partouts maken de kaders helemaal af. Door het toevoegen van een passe-partout komen uw foto's en artwork nog beter tot hun recht.

Bestel 5 van 1 maat en krijg 5% korting

Bestel 10 van 1 maat en krijg 7% korting

Bestel 20 van 1 maat en krijg 10% korting

Bestel 50 van 1 maat en krijg 15% korting

Bestel 100 van 1 maat en krijg 20% korting

€ 7,85

Verpakkingsinformatie

  • Leveringen binnen 2-3 dagen
  • Vanaf € 100 gratis levering

De Passe Partout Creme heeft een witte kern en is gemaakt uit zuurvrij papier, dit zorgt voor extra bescherming van je foto, artwork of ander werk. Daarnaast geeft hij het werk een luxere uitstraling dan zonder passe-partout.

De Passe Partout is gemaakt van 1,6 mm zuurvrij passe-partoutkarton. De samenstelling van het karton vertraagd de verkleuring van uw foto's of artwork.

Ons advies is om de uithouding ongeveer 1 cm kleiner te maken dan de foto of werk wat je wilt inkaderen. Heeft u een afbeelding van 40 x 50 cm dan adviseren wij om de uithouding van 39*49cm te maken, anders valt de afbeelding door de uithouding van de passe-partout.

Voor meer informatie over Passe-partouts of het inkaderen van passe-partouts kun je het beste even op onze informatie pagina Passe-partouts kijken. Het is daarnaast natuurlijk ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies.