Grande houten baklijst 3D zwart

Grande zwarte houten 3D baklijst ook wel zwevend kader genoemd met een vlakke profielrand van 10mm en een klein trapje van 3mm. De grande kaders zijn extra verdiept waardoor de baklijsten geschikt zijn van extra dikke canvas en schilderijen doeken. De baklijsten zijn te verkrijgen in alle standaard maten tot 100x120cm maar ook afwijkende formaten zijn mogelijk.

€ 22,95
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

De Grande 3D zwarte houten baklijst is verkrijgbaar in alle standaardformaten vanaf 18x24 tot en met 100x120cm tevens kunnen wij ook maatwerk of lijsten op maat leveren. Neem gerust contact met ons voor een offerte op maat. De Grande zwarte baklijst of zwevende kader een een vlakke rand van 10mm en een trapje van 3mm aan de binnenkant. het trapje hebben wij ontwikkeld om het het bevestigen van de canvasdoek of schilderijen te vermakkelijken. De Grande houten 3D baklijst is extra verdiept zodat u ook XL of extra breede doeken kunt inlijsten.

De doeken kunnen kunnen worden bevestigd met onze ophangsysteem 1 of met een montageset voor baklijsten.

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.