Slim baklijst Licht ingewassen

Slim licht ingewassen houten baklijst ook wel zwevend kader genoemd met een vlak profiel van 10 mm en een klein trapje. De kaders zijn geschikt voor canvasdoeken en schilderijen. De baklijsten zijn te verkrijgen in alle standaardmaten tot 100*120 maar ook afwijkende formaten zijn mogelijk. 

€ 16,95
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

De slim licht ingewassen houten baklijst is verkrijgbaar in alle standaardmaten vanaf 18x24 tot en met 100*120 tevens kunnen wij ook maatwerk of lijsten op maat leveren. neem gerust contact met ons voor een offerte op maat. De slim licht ingewassen baklijst of zwevende kader heeft een vlakke rand van 10mm en een trapje van 3mm aan de binnenkant. Het trapje hebben wij ontwikkeld om het bevestigen van de canvasdoeken of schilderijen te vermakkelijken. 

De doeken kunnen worden bevestigd met onze ophangsysteem 1 of met een montageset voor baklijsten.

Kaders groter dan 70x100cm worden ongemonteerd geleverd en kunnen zeer gemakkelijk gemonteerd worden door middel van een vlinderverbinding.

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.