Chic wit gefineerd houten baklijst

Chic wit gefineerd luxe houten baklijst ook wel zwevende kader genoemd met een vlakke profielrand van 10mm en een kleine trapje. De kaders zijn geschikt voor canvasdoeken en schilderijen. De baklijsten zijn te verkrijgen in alle standaardmaten tot 100*120cm maar ook afwijkende formatten is mogelijk. 

€ 19,49
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

De chic wit gefineerde houten luxe baklijst is verkrijgbaar in alle standaardmaten vanaf 18x24 tot en met 100*120 tevens kunnen wij ook maatwerk of lijsten op maat leveren. neem gerust contact met ons voor een offerte op maat. De chic wit gefineerde baklijst of zwevende kader heeft een vlakke rand van 10mm en een trapje van 3mm aan de binnenkant. Door gebruik te maken van een fineerlaagje heeft de baklijst een egaal  gladde voorkomen. Het trapje hebben wij ontwikkeld om het bevestigen van de canvasdoeken of schilderijen te vermakkelijken.

De doeken kunnen worden bevestigd met onze ophangsysteem 1 of met een montageset voor baklijsten.

Kaders groter dan 70x100cm worden ongemonteerd geleverd en kunnen zeer gemakkelijk gemonteerd worden door middel van een vlinderverbinding.

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.