Zwart Krijtbord met Gallery Houten Kader - Blank Ongelakt

Krijtbord met Blank Ongelakt Gallery Houten kader van 20 mm. Leverbaar in verschillende maten. Ook op maat mogelijk
€ 29,45

Dit krijtbord heeft een Gallery kader van 20 mm. Et kader zorgt ervoor dat het krijtbord stabiel en duurzaam is. Dit krijtbord is zowel horizontaal als verticaal op te hangen.

Dit wandbord is te beschrijven met krijtjes of met krijtstiften. Het schoonmaken van het bord is eenvoudig met een vochtige doek. Hij biedt voldoende ruimte om de nodige informatie weer te geven zoals een boodschappenlijst of andere informatie, maar hij is natuurlijk ook erg geschikt om een leuke tekening op te maken.

Alle Kaderspecialist kaders worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium, hout of polystyreen Krijtborden tot 40 x 40 cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van een driepunts ophangsysteem.

Het Krijtbord met Gallery Houten kader heeft een Vlakke blank ongelakt Houten kader van 20 mm breed.

Let Op: Hout is een natuurproduct. Het kan daardom voorkomen dat de kleur van de kaders afwijkt van de afbeelding.

Blank Ongelakt zegt het eigenlijk al, maar deze kaders zijn erg geschikt voor als je een natuurlijk kader wilt of als je ze zelf nog wilt schilderen in een specifieke kleur. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de kleur te behouden en zo een mooie naturel houten kader te over te houden.