Opplakmaterialen

 

 

Voorbelijmd witfix (voorheen posterfix) is een zeer geschikte oplossing voor het verlijmen van posters, prints en foto's, etc. Dit opplakkarton is zuurvrij, zeer glad waardoor het mogelijk is om de afbeelding zonder het 'wolkeffect' op te plakken. In verband met tijdelijke repositioneerbaarheid van het plakwerk kan het worden ingezet op zowel walsbelijming als segmentbelijming.

Voorbelijmd polystyreen is hier ook een zeer goede oplossing voor. Dit belijmde polystyreen is ook zeer glad en zuurvrij, maar harder dan witfix, wat het extra geschikt maakt voor foto’s. In principe kunnen echter alle materialen worden opgeplakt op zowel polystyreen als witfix.

Let op: Minimaal twaalf maanden houdbaar mits droog, vlak en bij een omgevingstemperatuur van min. 15 graden Celsius bewaard. Het verdient aanbeveling om het op te plakken materiaal en het posterfix op dezelfde temperatuur te bewaren.

Belijmd polystyreen is beschikbaar in twee diktes 1 en 2 mm en diverse standaardformaten. Belijmd Witfix is beschikbaar in drie diktes, 0.8, 1.5 en 2.5 mm.

Geen producten gevonden voor deze selectie.