Robuust

Robuust houten fotokader is een model met een vlakke lijstrand van 39mm. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universiele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwissellen.

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm lijsten kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem.  De rustic modellen kunnen tot 50x70cm vervaardigd worden voor groter lijsten kunt u kiezen voor de modellen Gallery, Nuance of Robuust

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of lijsten op maat aan te bieden. Zoekt u een rare afmeting of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk. Ook grote fotokaders kan je kopen bij de Kaderspecialist!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. M260 Blank ongelakt
  € 21,50
 2. M2606 Kersen
  € 22,99
 3. M2607 Koloniaal
  € 15,48
 4. Houten wissellijst M2608 Vergrijsd
  € 23,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren