Wide Baklijst zwart

Wide zwarte houten baklijst ook wel zwevend kader genoemd met een vlakke profielrand van 20mm. De kaders zijn geschikt voor canvasdoeken en schilderijen. De baklijsten zijn te verkrijgen in alle standaardmaten tot en met 100*120cm maar ook afwijkende formaten is mogelijk. 

€ 20,95
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

De Wide zwarte houten baklijst is verkrijgbaar in alle standaardmaten vanaf 18x24 tot en met 100*120 tevens kunnen wij ook maatwerk of lijsten op maat leveren. neem gerust contact met ons voor een offerte op maat. De Wide zwarte baklijst of zwevende kader heeft een vlakke rand van 20mm. Baklijsten worden meestal gebruikt als kaders voor canvasdoeken of schilderijen.

De doeken kunnen worden bevestigd met onze ophangsysteem 1 of met een montageset voor baklijsten.

Kaders groter dan 70x100cm worden ongemonteerd geleverd en kunnen zeer gemakkelijk gemonteerd worden door middel van een vlinderverbinding.

Let op: onze baklijsten worden standaard 10 mm groter gezaagd, dus 5 mm rondom. Een 50 cm x 50 cm wordt dan een 51 cm x 51 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.