Fotokaders 10x15 cm

Met een fotokader geef je jouw herinneringen een speciale plek aan de muur of op een kast. Fotokaders zorgen ervoor dat jouw foto, kunst of oorkonde net even meer in de aandacht valt en beter naar voren komt. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het geheel bij elkaar past, gelukkig heeft Kaderspecialist een uitgebreid assortiment kaders zodat er altijd de geschikte fotokader tussen zit.

Filter de producten

Producten 1-36 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-36 van 65

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een fotokader van 10x15 cm kan een leuke toevoeging zijn aan jou foto herinneringen, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Onze producten worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. De 10x15 cm kaders kunnen aan de draaiveren worden opgehangen.

Alle kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor je gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen wij alle kaders leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.