Fotokaders Zwart

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een fotokader kan een leuke toevoeging zijn aan jou favoriete foto, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Filter de producten

Producten 1-36 van 1438

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. aluminium wissellijst M135 Budget Line mat zwart
    Vanaf:
    € 10,95
  2. M125 Mat zwart voorzijde aluminium wissellijst
    Vanaf:
    € 13,45

Producten 1-36 van 1438

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een zwarte fotokader kan een leuke toevoeging zijn aan jou foto herinneringen, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Onze producten worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. De zwarte kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere fotokaders worden voorzien van een 3punts ophangsysteem.

Alle kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor je gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen wij alle kaders leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.