Fotokaders Rood

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een fotokader kan een leuke toevoeging zijn aan jou favoriete foto, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Filter de producten

Producten 1-36 van 94

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 3D Pastel Houten Fotokader - Rood
    Vanaf:
    € 22,95

Producten 1-36 van 94

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een rode fotokader kan een leuke toevoeging zijn aan jou foto herinneringen, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Onze producten worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. De rode kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere fotokaders worden voorzien van een 3punts ophangsysteem.

Alle kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor je gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen wij alle kaders leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.