Aluminium fotokaders Platinum

Aluminium fotokaders Platinum

Platinum aluminium fotokader is een model heeft een halfronde profiel rand van 10mm. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universiele systeem met de draaiveren kunt u de inhoud van de wissellijsten in een handomdraai verwissellen.

Filter de producten

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. m150 rode wissellijst voorzijde
    Vanaf:

    € 19,30

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium fotokaders Platinum

Alle fotokaders van de Kaderspecialist wordengeassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm lijsten kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten worden voorzien van 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of lijsten op maat aan te bieden. Zoekt u een rare afmeting voor een houten fotokader of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk. Fotokaders kopen doe je bij de Kaderspecialist!