Aluminium fotokaders Brushed

Brushed aluminium fotokader

Brushed aluminium fotokader is een kader met een brede profielrand van 23 of 30mm. Het profiel heeft een luxe geborsteld uiterlijk vandaar de naam Brushed. De breedte en stevigheid van de kaders maakt deze zeer geschik voor grotere formaten. De kaders zijn veelzijdig te gebruiken voor het inlijsten van aquarellen, schilderijen, foto's, oorkondes en certificaten. Door het universiele achterwand systeem met de draaiveren kunt u de inhoud in een handomdraai verwissellen.

Filter de producten

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. M62 Mat zilver
  Vanaf:

  € 32,00
 2. M62 mat champagne aluminium wissellijst voorzijde
  Vanaf:

  € 25,11
 3. M62 Mat goud aluminium wissellijst voorzijde
  Vanaf:

  € 38,66
 4. M62 aluminium wissellijst mat zwart voorzijde
  Vanaf:

  € 38,66

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brushed aluminium fotokader

Alle Kaderspecialist kaders wordt geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout, 3,0 mm dik MDF achterplaat en kunnen met vijf verschillende glassoorten uitgevoerd worden nl: standaard helder glas, eenzijdig anti-reflex, museumglas 70% uv-werend, Preservation helder 99% uv-werend en 1mm polystyreen (kunststof). Kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grote (foto)kaders worden voorzien van 3punts ophangsysteem. 

De Kaderspecialist beheert zijn eigen productie waardoor wij de mogelijkheid hebben om bij alle modellen maatwerk of fotolijst op maat aan te bieden. Zoekt u een grote fotokader of wilt u uw kaders met extra ophanghaken of steun uitgevoerd hebben dan is dit mogelijk.