Aluminium kaders - 40 x 60 cm

De Kaderspecialist heeft een uitgebreid assortiment aluminium lijsten en wissellijsten in profielen of kleuren. Ze worden allemaal door een ervaren team geproduceerd. Onze team beschikt over jarenlang ervaring en vakmanschap waarbij wij kunnen garanderen dat de wissellijsten met zorg zijn gemaakt. Een eigen productie geeft ons de mogelijkheid om de lijsten op maat te maken en naar uw wensen. Alle aluminium varianten kunnen wij leveren in aangepaste formatten en uitvoering.  

Filter de producten

Producten 1-36 van 159

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. M109 Mat zilver voorzijde
    Vanaf:
    € 11,95
  2. M109 Mat champagne voorzijde wissellijst
    Vanaf:
    € 14,45

Producten 1-36 van 159

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aluminium lijsten kunnen geleverd worden in combinatie met vijf verschillende glassoorten: 2mm helder glas, 2mm eenzijdig ontspiegeld glas, 2mm museum glas 70%, 2mm preservation helder 99% en 1mm polystyreen.

De wissellijsten zijn zowel in de lengte als in de breedte te fixeren aan de muren. Fotolijsten tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren opgehangen worden. Grotere formaten wissellijsten worden voorzien van 3punts ophangsysteem.

Wil je een van onze wissellijsten aanschaffen? Bekijk hieronder het assortiment. Wij hebben vier verschillende categoriën waaronder weer vele verschillende producten vallen. Heb je vragen of opmerkingen over een van onze producten? Neem dan contact op.