Fotokaders 13x13 cm

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een fotokader kan een leuke toevoeging zijn aan jou favoriete foto, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Filter de producten

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Elite Houten Fotokader - Oud Zwart
  Vanaf:
  € 25,45
 2. Elite Houten Fotokader - Zilver
  Vanaf:
  € 33,84
 3. Elite Houten Fotokader - Goud
  Vanaf:
  € 33,84

19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wil je je herinneringen ook graag speciaal maken? Een fotokader van 13x13 cm kan een leuke toevoeging zijn aan jou foto herinneringen, kunst of artwork. De uitdaging is om dit mooi te combineren met je interieur zodat het bij elkaar past, maar het is niet altijd eenvoudig om een bijpassend kader te vinden.

Onze producten worden geassembleerd met hoogwaardig aluminium of hout. De 13x13 cm kaders kunnen aan de draaiveren worden opgehangen.

Alle kaders, ook de standaard maten, worden op bestelling voor je gemaakt in Nederland. Hierdoor kunnen wij alle kaders leveren in 2 a 3 werkdagen. Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis geleverd. Doordat alle kaders op bestelling worden gemaakt is het helaas niet mogelijk om een bestelling te retourneren.