Deluxe Aluminium Kader Op Maat Gemaakt

Deluxe aluminium fotokader met facetrandje en een lijstrand van 10 mm. Op maat gemaakt tot en met 70 x 100, voor grotere maten kunt u contact op nemen. Leverbaar in de volgende uitvoeringen: Standaard glas, Anti Reflex-glas, Museumglas 70% UV-werend, Preservation glas 99% UV-werend en Polystyreen.

€ 14,49
Let op: Bij grotere aantallen kan de levertijd verschillen

De deluxe aluminium kader is op maat te maken vanaf 13x13 tot en met 70x100 cm. Deze fotokaders met een luxe uitstraling hebben een profiel van 10 mm dik en een klein facetrandje.

Deze kaders zijn gemakkelijk aan de achterzijde te openen om uw foto’s of artwork in te lijsten. De wissellijsten zijn zowel in de lengte als in de breedte aan de muur te fixeren. Kaders tot 40x40cm kunnen aan de draaiveren worden opgehangen. Grotere formaten worden voorzien van een 3punts ophangsysteem.

Hoe bestel ik een Deluxe Aluminium Kader op Maat?

Voordat u een kader op maat besteld is het belangrijk om te weten dat wij werken met glasmaten of ook wel binnenmaat genoemd. Geef dus de maat op van de binnenkant van het kader en niet de buitenmaten. Als eerst kiest u de Afmetingen, hier is het belangrijk dat het uiteindelijke kader binnen deze maten passen. Wilt u bijvoorbeeld een kader met glasmaat 30 x 60 cm dan kiest u hier 50 x 70 cm. In het laatste invoerveld kunt u dan 30 x 60 invullen.

Nadat u de afmetingen heeft ingevoerd kunt u het type glas aangeven. U kunt kiezen uit vijf soorten voorzetplaten: helder glas, eenzijdig ontspiegeld glas, museum glas 70%, preservation helder 99% en polystyreen. Voor meer informatie over welk glas past bij uw wensen kunt u het beste kijken bij: onze uitleg over Glassoorten

Daarna kunt u de kleur ingeven. Dit is het moment dat hij ook de prijs voor u zal berekenen. Hij bekijkt de prijs dus pas bij het invullen van de kleur.

Tot slot vult u de daadwerkelijke maten in die u graag zou willen bij Binnenmaat in cm (Breedte x lengte). Het is hier belangrijk om te onthouden dat het om de binnenmaat gaat en dat u zowel een breedte als lengte maat invoert. Daarnaast is het belangrijk dat deze past binnen de geselecteerde afmetingen anders is het voor ons helaas niet mogelijk om de lijst te produceren.