Basic Aluminium Fotokader - Mat Zwart

Basic Aluminium kader met een vlakke mat zwart kader van 9 mm. Leverbaar in de volgende uitvoeringen: Standaard glas.

€ 10,95

Het basic aluminium fotokader heeft een mat zwart halfronde kaderrand van 9 mm.

Onze fotokaders zijn geschikt voor het inkaderen van foto's, artwork, diamont painting of andere items. Deze kaders hebben een zogenaamd backloader systeem. Dit houdt in dat ze eenvoudig aan de achterzijde zijn te openen via de draaiveren om je werk in te kaderen. De wisselkaders zijn zowel in de lengte als in de breedte aan de muur te bevestigen. Kaders tot 40 x 40 cm kunnen aan de draaiveren worden opgehangen. Grotere formaten worden voorzien van een driepunts ophangsysteem.

Al onze kaders worden op bestelling gemaakt, hierdoor is retourneren helaas niet mogelijk.

Onze fotokaders zijn ook erg geschikt voor het inkaderen van puzzels. Voor het op de juiste manier inkaderen van een puzzel kun je het beste even kijken op onze Puzzel Kaders pagina.

Typen Glas

Al onze kaders worden voorzien van een voorzetplaat. Bij het bestellen is het mogelijk zelf een glassoort te kiezen. Hiervoor kun je kiezen uit de volgende soorten: helder floatglas. Helder floatglas is onze voordelige keuze. Echter raden wij Polystyreen altijd aan voor de grotere kaders, omdat deze minder breekbaar zijn. Wil je weerspiegelingen voorkomen dan is ons eenzijdig ontspiegeld glas (ook wel AR genoemd) de juiste keuze. Ons Preservation glas is het beste geschikt voor het inkaderen van werk waarva nde kleur niet mag vervagen, de 99% UV-wering zorgt ervoor dat al het werk mooi en goed blijft. Museumglas adviseren wij voor het tentoonstellen van werk. Voor een uitgebreid overzicht van al onze typen glas verwijzen we je graag door naar onze informatie pagina over glas soorten.

Het Basic Aluminium kader heeft een Halfronde mat zwart Aluminium kader van 9 mm breed.

Fotokader op maat bestellen?

Wij kunnen alle fotokader op maat maken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat. Dit kan eenvoudig via info@kaderspecialist.be. Heb je eerst wat meer advies nodig of heb je specifieke wensen? Onze medewerkers kunnen je altijd helpen met het juiste advies.

Kanmerken:

  • Geschikt voor Foto's, Posters, Puzzels, diamond painting of ander werk
  • Kaderkleur: Mat Zwart
  • Breedte Kader: 9 mm
  • Materiaal Kader: Aluminium
  • Verkrijgbaar in alle maten
  • Ook op maat mogelijk
  • Mogelijkheid voor verschillende voorzetplaten
  • Zowel in de lengte als de breedte te fixeren aan de muren
  • Tot 40x40 cm op te hangen aan draaiveren, daarboven voorzien van een driepunts ophangsysteem