Baklijsten Chic

De Chic houten baklijst is een luxe gefineerd baklijst die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en standaardmaten, afwijkend formaten zijn ook mogelijk. De Chic model heeft een glanzende vlakke rand van 10mm en een trapje van 3mm. Het trapje vergemakkelijk het fixeren van de doeken aan de lijst. Formaten groter dan 70x100 leveren wij ongemonteerd met een vlinderverbinding. De baklijsten zijn echter zeer gemakkelijk te monteren.

Filter de producten

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxe houten baklijst M4411 Gefineerd Zwart/zilver
  Vanaf:

  € 26,56
 2. Luxe Houten baklijst M447 Wit Gefineerd
  Vanaf:

  € 24,74
 3. Luxe houten baklijst M4413 Gefineerd Zwart/goud
  Vanaf:

  € 26,56
 4. Houten baklijst M442 Zwart gefineerd
  Vanaf:

  € 24,74

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Baklijsten worden ook wel zwevende kaders genoemd en zijn geschikt voor het inlijsten van gespannen doeken van katoen, linnen of canvas. De doeken moeten wel gespannen zijn op een houten of aluminium frame. De doeken moeten via de voorzijde in de baklijsten geleged worden en daarna aan de achterzijde bevestigd te worden. U kunt hiervoor onze montageset voor gebruiken of standaard schroeven.

Let op: Onze baklijsten worden 1cm groter gezaagd dus rondom 5mm dan de opgegeven maat. 30 x 40 cm wordt dus 31 x 41 cm. Dit om de toleranties op de spielatten, bijvoorbeeld veroorzaakt door tordering, op te vangen.